HABERLER


7 Haziran 2008 Cumartesi

YENİLDİK AMA DAHA BİTMEDİ!



A Milli Futbol Takımımız EURO 2008'e kötü başladı. Ay-Yıldızlılarımız, A Grubu'ndaki ilk maçında Portekiz'e 2-0 mağlup oldu. Cenevre Stadyumu'nda büyük umutlarla başladığımız maçta istediğimiz futbolu bir türlü sergileyemedik ve turnuvanın şampiyonluk adaylarından Portekiz'e yenilmekten kurtulamadık. İlk yarısı 0-0'lık eşitlik ile sona eren karşılaşmada Portekiz'e galibiyeti getiren goller 61. dakikada savunma oyuncusu Pepe ve 90+3. dakikada Meireles'ten geldi. Portekiz'in üç topu da direkten döndü. Milli Takımımız ortaya koyduğu futbol ile Cenevre Stadı'nı dolduran taraftarlarımızı da hayal kırıklığına uğrattı.



Bu sonucun ardından A Grubu'nda ilk maçlarını galibiyetle kapatan Portekiz averajla liderlik koltuğuna otururken, üç puanlı bir diğer takım Çek Cumhuriyeti ikinci sırada yer aldı. Günü mağlubiyet ile kapatan İsviçre üçüncü sırada, Milli Takımımız ise averajla son sırada yer aldı.
Milli Takımımız, gruptaki ikinci maçında 11 Haziran'da İsviçre ile karşı karşıya gelecek.


2 yorum:

estarfinizm dedi ki...

herşeyden önce çok kötü olduğumuzu kabul etmekte fayda var.fatih terim'in oyuncu değişiklikleri berbat.mecburi yapılan gökhan zan-emre aşık değişikliği bile yerinde değil.terim,kırılma anının gökhan zan'ın sakatlandığı an olduğunu söylüyor.e aslında haksızda sayılmaz.ibrahim toraman'ı kadroya dahil etmezsen,emre güngör gibi geçen sezonun en iyi defans adamlarından birini zan'ın yerine oyuna almazsan,bunların yerine emre aşık 3.sınıf bir topçuyu kadroya dahil edip ilk fırsatta da oyuna sürersen senin daha çok kırılma anların olacaktır bu turnuvada.daha çok dediğime bakmayın siz benim.toplasan 2 maçımız daha var zaten.sonra ver elini türkiye.turistik isviçre seyahatimiz de böylece sona ermiş olur.milli takımda fatih terim'e eyvallahı olmayan futbolcuların takıma çağırılmayışı bize fena patlayacak gibi duruyor ya.hadi bakalım hayırlısı..

Adsız dedi ki...

Tuncay'da bir gram bile futbol zekası yok.

Defansta çalım atmaktan ne anlıyor bilemiyorum. Tüm takım olarak berbattık... Hiiç umudum yok hiç.